Fieke Quaedflieg

Al van jongs af aan, ben ik intensief en op een speelse manier met allerlei expressiemogelijkheden bezig geweest. Ik was steeds op onderzoek uit.

Tot op heden pas ik verschillende materialen en technieken toe. Zowel uit eigen beweging en motivatie, als met behulp van scholing heb ik mijn creatieve kwaliteiten ontwikkeld. Naar gelang mijn ontwikkelingsfase, mijn gemoed, geef ik uiting aan deze staat van zijn. Hierbij kies ik dan het middel om dit te verbeelden. Het is steeds opnieuw een avontuur. Daar bij is het prettig om mijn energie om te kunnen zetten en is het spannend wat er ontstaat. Ik kan heel verwonderd zijn over het resultaat en er nog vaak van na genieten. Tevens vind ik het prettig wanneer anderen mijn werk waarderen en het hen kan beroeren.

Als scholing heb ik onder andere genoten: – De diverse cursussen in kunstzinnige vormgeving bij de S.K.V.E. – De Kunstaccademie van Arendonk België) – Academie voor industriële vormgeving (richting autonome vormgeving) – Cursus keramiek Eindhoven. – Cursus beeldhouwen. – Cursus Chinese schildertechniek. – Cursus sluierschilderen. – Kunstzinnige therapie Helias te Culemborg. – Kunstzinnige therapie ‘De Kolam’ te Zutphen.

Momenteel geef ik les in tekenen, schilderen en beeldhouwen en ik exposeer regelmatig. Ik wens u veel kijkplezier.

Recent werk